Make Up

Barbati primitivi vs Barbati cu rang

  Se spune ca Dumnezeu a creat barbatul cu doua capete si sange suficient sa alimenteze doar unul !  ( Autor necunoscut )

 In viziunea mea exista barbati PRIMITIVI si barbati cu RANG !

Cei PRIMITIVI, sunt acei barbati ramasi cumva blocati in umbra protectiei traditionale, care nu evolueaza din ceea ce candva semnifica notiunea de barbat .

  Inca din Evul Mediu barbatii nu trebuiau sa isi valideze calitatile, ei considerau ca s-au nascut deja cu ele. Dar lumea moderna le scade usor accesul la trecutul care i-a consacrat, obligandu-i sa isi schimbe pozitia cu care au fost obisnuiti pana acum.  La fel cum femeile au evoluat in timp, au pretentia la acelasi lucru din partea barbatilor si nu mai accepta scuza ‘ toti barbatii inseala ‘.

  Barbatii PRIMITIVI sunt nesiguri pe ei, cu o nevoie constanta de validare, fara cunoastere de sine, cu o inteligenta emotionala scazuta, infantili.

  Este imposibil ca un barbat sa fie fidel daca este nesigur/frustrat, el isi va dori constant validarea altor femei, va simti nevoia de flirt, hranirea orgoliului, chiar si atunci cand are langa el o femeie care ii ofera ‘totul’ si are sentimente pentru ea.

  Dragi barbati, nu va mai ascundeti dupa stereotipul ‘ infidelitatea este specific masculina’ !     

Asumati-va statutul de celibatari din proprie vointa, fiti sinceri cu voi in primul rand si nu mai tarati femeile in iluzia unei relatii stabile, daca nu sunteti capabili pentru un angajament sincer. In acest caz faptele voastre nu ar fi condamnabile.

 Va doresc evolutie si sinceritate in primul rand cu voi insiva si mai apoi cu femeia care intra in viata voastra, partenera, etc.

Barbatul cu RANG !

  Barbatul cu RANG este acela cu principii si valori bine definite. Este acel barbat care a trecut printr-un proces de autocunoastere, care are in primul rand simtul RESPONSABILITATII si este ASUMAT in deciziitile luate in ceea ce priveste o relatie si viata lui.

  Cel care nu mai trebuie isi dovedeasca ca ‘inca poate’, nu mai are nevoie de validarea celor din jur, isi infrange temerile, frustrarile si traumele . Un barbat care intra pregatit si asumat intr-o relatie si este sincer cu femeia din viata lui sau potentialele partenere.

 Barbatul pentru a nu ceda acestui instinct, trebuie sa aibe capacitatea sa cantareasca foarte bine ceea ce doreste si sa fie multumit in totalitate cu alegerile sale.  In momentul in care tu ca BARBAT, ajungi la nivelul de a te cunoaste pe sine, cand te respecti, vei oferi la randul tau respect celor din jur.  Vei fi sincer cand vei simti ca este loc de altcineva in viata ta. Iti vei  trata partenera cu sinceritate. Atat timp cat tu ti-ai expus dorintele in relatie, ai comunicat in momentul in care ai avut un deranj sau lipsuri, iar acestea nu ti-au fost livrate, pleci, dar nimic nu iti da dreptul sa tradezi.

Monogamia este o alegere propie! Nimeni nu te judeca daca alegi sa nu fi monogam, tot ce ti se cere este sa fii sincer cu tine insuti !

p.s. Vorbim despre adulti, despre BARBATI, nu despre adolescenti/baietei care inca nu sunt formati si sunt la stadiul de maturizare !!

Femeie respecta-te, iubeste-te si nu uita cat esti de speciala! Priveste in spate cat de mult ai evoluat, nu mai accepta pe oricine in viata ta si nu te mai complace in situatii care iti stirbesc valoarea. Iar atunci ai sa atragi barbatul potrivit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.