Soul

Oameni calatori si oameni cheie

In timpul calatoriei în această existență, numita viata vom intalni 2 tipologii de oameni :
oameni calatori si oameni cheie.

Vei intalni oameni care radiaza iubire , bunatate si intelepciune, precum si oameni care se hranesc cu comportamente si emotii distructive . Cu totii ne vor invata anumite lectii care vor duce spre evolutia si binele nostru suprem.

Oameni calatori

Sunt acei oameni ” in trecere ” care doar iti vor arata in oglinda sufletului ce ai de vindecat , de curatat, toate acele lucruri acumulate genetic sau din copilarie alese in acest plan fizic pentru a evolua .
Acei oameni care te fac sa lupti cu demonii lor, langa care simti ca te pierzi si platesti cu pretul sufletului pentru a te plia dupa proiectiile si asteptarilor lor.

Uneori poti sa dezvolti asemenea ( sindromului Stockholm ), dependenta fata de propriul calau si sa il iubesti mai mult decat propria persoana .

Poti ajunge intr-un moment critic printre vicii si oameni nepotriviti, sa nu te mai recunosti si este dureros.

Vei atrage repetitiv aceleasi tipologii de oameni ( acelasi iubit/a agresiv/a, critic/a, aceeasi prietena atenta doar la necesitatile ei , etc .) , pana cand iti vei invata lectiile si vei putea spune „NU” pentru a iti putea spune tie „DA” !

Tu iarta-i si priveste-i ca pe un dar . Fiecare te va invata cate ceva despre tine , cum sa privesti dincolo de „raul ” facut , care poate reprezenta in estenta un „bine” prin care ai dobandit experienta, rabdare, intelepciune .

Va veni o zi cand iti vei dori sa evadezi din labirintul in care esti captiv si ii vei spune STOP !

Iti vei promite ca nu vei mai ramane acolo, prin setarea mintii si iubire de sine.
Ziua cand nu mai accepti drame si alegi sa traiesti in armonie cu tine insuti, asumandu-ti ca pentru asta trebuie sa iti invingi frica de a trai in propria singuratate !

Oameni cheie

Sunt acei oameni care te vor vedea in cel mai rau moment al tau si iti vor ramane alaturi. Care iti vor sufla pe suflet atunci cand va durea, la fel cum o facea mama atunci cand iti loveai genunchii. ” Ea spunea ca o sa fie bine , o sa treaca „…

” Sunt aici sa te protejez si sa iti arat ca lumea nu este un loc atat de intunecat pe cat ti s-a aratat pana acum „.

Sunt cei care, chiar daca vor face parte din viata ta pentru o scurta perioada de timp, vor avea o amprenta pozitiva pentru tot restul vietii !

Relatiile potrivite sunt cele in care te poti dezvolta si vindeca.
Alege cu grija oamenii cu care te inconjori si fii sigur ca intr-o zi vei intalni stapanul visurilor tale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.